joi, 3 aprilie 2014

Un obiect neidentificat pe orbita terestră!


2 / 3 imagini
Uneori se întâmplă așa: apar imagini ciudate, care sunt ascunse de ochii publicului. Fotografii ascunse, pentru că nu lasă nici cea mai mică urmă de îndoială: pe orbita terestră se întâmplă lucruri ciudate.
640px-Soyuz_TMA-2 Iată un exemplu: o imagine care a fost obţinută de unul dintre membri celei de-a şaptea expediţii de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, în ziua de 21.07.2003, ora 10:17:20 GMT. Abia acum, după mai bine de 10 ani, această imagine a ”scăpat” pe Internet (nu am reușit să aflăm cine, și cum, a făcut-o publică). Nu vă lăsaţi induşi în eroare de măreţia Pământului văzut din cosmos. Nu lăsaţi să vă seducă nici norii care se avântă către înălţimi. Acestea sunt doar niște chestii frumoase. Priviţi cu atenţie imaginea şi detaliile pe care le-am scos în evidenţă. Nu vedeţi cele două stranii obiecte care par să de târcoale avanpostului spaţial al umanității?
ISS007-E-10807 Dați clic pe imagine pentru o versiune mai mare.
Poze stranii2 În această imagine au fost evidențiate detalii din imaginea de mai sus.
Priviți mai atent! Evident avem de-a face cu nişte vehicule spaţiale, se vede foarte bine şi jetul reactiv al motoarelor, nu este nici un dubiu aici. Am căutat în toate cataloagele cu putinţă vehicule terestre care să corespundă acestor două vehicule, care se văd atât de clar. Nu am găsit nici o referință satisfăcătoare. Mai mult, dacă priviţi cu atenţie, veţi vedea că jeturile reactive au culoarea albastru-neon. Dar această culoare a jetului nu o întâlnim decât la motoarele-rachetă cu plasmă. Pe de altă parte, site-ul Universe Today arată că experţi de la NASA, care, deocamdată, sunt protejați de anonimat, au măsurat distanţele de pe poză şi au constatat că cele două obiecte se află la mare depărtare de ISS.
Pentru obiectul din partea superioară a imaginii, aceștia au obţinut o distanţă de circa 10 km, iar pentru cel din partea inferioară, distanţa calculată a fost de circa 6 km. Dacă avem în vedere aceste distanţe, rezultă că cele două obiecte au dimensiuni uriaşe, de ordinul sutelor de metri. Deocamdată nici un specialist de la NASA nu a oferit nici o explicaţie plauzibilă pentru această imagine şi, mai mult decât atât, au retras-o de pe site-ul ISS, la numai câteva ore după postarea ei. CNN anunță că s-a demarat o anchetă, pentru a se identifica cei vinovați de postarea pe un site public al NASA a unei fotografii care intra în categoria TOP SECRET.
Probabil că dovada existenţei unor asemenea vehicule, terestre sau nu, deranjează suficient de mult pe oamenii de ştiinţă americani şi din acest motiv NASA a blocat publicarea acestei poze. Noi ne-am descurcat și vă oferim imaginea, în forma ei brută, pe acest link.
PS Nu vă grăbiți să comentați în vreun fel fotografia care însoțește acest text. Este una reală şi nu s-a intervenit asupra ei. Probabil că mulţi dintre dumneavoastră şi-au dat seama că, de fapt, cele două stranii apariţii nu sunt altceva decât reflexii în obiectivul aparatului fotografic. Este adevărat, atunci când le mărim, le scoatem din context şi le însoţim cu un text menit să dezorienteze cititorul, ele par cât se poate de reale. Reţineţi, vă rugăm, este vorba despre o simplă reflexie în obiectiv. Și nu uitați: astăzi este 1 aprilie. Nu știu cum se face, dar unii trăiesc un 1 aprilie veșnic. Aceștia se împart în două categorii: cea a celor care enunță năzbâtii în orice zi a anului și cea a celor care se lasă păcăliți în orice zi din an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu