duminică, 9 martie 2014

Puteți călători, virtual, către planetele extrasolare


3 / 3 imagini
Nu vreau să vă amăgesc, nu veți călători către toate planetele extrasolare din Univers, nici măcar către toate cele adăpostite de Calea Lactee. Veți vizita numai exoplanetele a căror descoperire a fost anunțată înainte de 26 februarie 2014.
Snapshot_2014-02-28_205925 NASA ne oferă posibilitatea de a călători printre planetele extrasolare cu ajutorul ”EYES ON EXOPLANET”. Dacă intrați aici, puteți încărca o aplicație generată de NASA cu ajutorul căreia veți putea călători printre planetele extrasolare care se află la o distanță mai mică de de 3.000 de ani lumină distanță de noi. Astfel veți putea ”vizita”, și afla informații interesante, despre aproape 1.000 de exoplanete.
Snapshot_2014-02-28_205831 Atunci când intrați aici o să vi se ceară să download-ați o aplicație. Aveți încredere, nu este un virus, dați accept și apoi instalați-o. După ce ați terminat instalarea puteți începe călătoria printre planetele extrasolare. Mai întâi veți zbura printr-un mic tutorial despre planetele extrasolare. Apoi, având la dispoziție menu-ul aflat în partea de sus a paginii, puteți călători oriunde doriți dumneavoastră. Nu spun mai multe, nu am timp acum, deoarece nu am apucat să vizitez decât vreo opt planete extrasolare. Este o călătorie cu adevărat fascinantă.
Surse: EYES ON EXOPLANET
Din aceeasi categorie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu