sâmbătă, 14 iunie 2014

Incident misterios fără precedent: treisprezece avioane de pasageri au dispărut de pe radare

Mihai Drăghici | 14.06.2014 |
2 Comentarii
Treisprezece avioane comerciale au dispărut de pe radare 25 de minute, în două ocazii, în timp ce zburau deasupra Austriei, experţii vorbind despre o situaţie fără precedent, scrie Daily Mail, în ediţia online.     (Foto: Shutterstock.com) + zoom Incident misterios fără precedent: treisprezece avioane de pasageri au dispărut de pe radare
Galerie foto (2)
Treisprezece avioane comerciale au dispărut de pe radare 25 de minute, în două ocazii, în timp ce zburau deasupra Austriei, experţii vorbind despre o situaţie fără precedent, scrie Daily Mail, în ediţia online.
Incidentele au avut loc pe 5 şi 11 iunie, în timp ce avioanele zburau deasupra Austriei.
Autoritatea aeronautică din Austria a comunicat că, timp de 25 de minute, au fost pierdute datele despre coordonatele zborurilor şi despre identitatea aeronavelor.
Incidente similare au fost raportate şi de alte state europene, iar Agenţia aviatică europeană (Eurocontrol) a fost sesizată pentru demararea unei investigaţii.
Se pare că incidente similare au fost raportate în Germania şi Cehia.
Harta zonelor în care au avut loc incidente     Harta zonelor în care au avut loc incidente
Cauzele incidentelor ar putea fi interferenţele undelor electromagnetice provenind de la aeronave şi de la turnurile de control.
Sursa: Mediafax, Daily Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu