joi, 12 decembrie 2013

Telepatie, colonizarea spațiului, tinerețea veșnică – „James Woods: Calatorie in viitor”


1 / 1 imagini
Cum va arăta viitorul? Iată o întrebare asupra căreia scriitorii, filosofii şi oamenii de ştiinţă meditează de milenii. Însă viitorul care cândva a existat doar în imaginaţia oamenilor tocmai a început să se întâmple acum! 
În fiecare zi, cercetători din toată lumea ne dezvăluie noi descoperiri revoluţionare, care au schimbat deja fundamental modul în care ne gândim la lumea noastră.
Cuvintele „viaţă” şi „uman” descriu acum alte realităţi decât odinioară. Idei precum călătoria în spaţiul cosmic sau telepatia ne sunt deja familiare. Elemente considerate cândva a fi doar apanajul zeilor – cum să citim gândurile altei persoane, cum să creăm o formă de viaţă, cum să călătorim în spaţiu şi timp, cum să devenim nemuritori – au ajuns acum şi în mâinile oamenilor.
Tehnologii puse la punct în laboratoare şi universităţi au sădit deja seminţele unei schimbări radicale a condiţiei umane. Dar vom avea oare prudenţa să folosim aceste puteri speciale în mod înţelept? Viitorul poate fi incredibil, dar în acelaşi timp şi incredibil de înfricoşător.
James Woods: Călătorie în viitor este o nouă serie marca Discovery Channel, în şase părţi, care prezintă aceste descoperiri uluitoare. Fiecare episod explorează un alt orizont care va schimba profund viaţa, aşa cum o cunoaştem acum. Telepatia. Colonizarea spaţiului. Tinereţea veşnică. Cetăţenii-roboţi. Din 18 decembrie, de la ora 21.00, în fiecare miercuri pe Discovery!
Indiferent dacă o consideraţi o veste bună sau rea, indiferent dacă vi se pare un aspect încurajator sau înfricoşător, totul este pe cale să se schimbe!
Noua serie dezvăluie lumea progreselor revoluţionare ce au schimbat lumea, explorând în acelaşi timp şi implicaţiile lor pentru viitor. Fiecare episod se concentrează pe o singură idee sau descoperire absolut uimitoare, care va modifica total viaţa, aşa cum o cunoaştem acum. Ce se întâmplă în aceste domenii care schimbă regulile jocului? Şi ce semnificaţie au aceste elemente pentru noi? James formulează mari întrebări, declanşază dezbateri şi ne dezvăluie o imagine ameţitoare a viitorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu