duminică, 31 martie 2013

Icona Vulcano, cel mai nou supercar de 900 CP

31.03.2013 |
2 Comentarii
Industria auto şi mai ales segmentul supercarurilor se va îmbogăţi în curând cu un nou membru. Botezat Vulcano, modelul a fost conceput de Icona Design şi desenat la un studio din Shanghai, locaţia în care brandul îşi are sediul.

Icona Vulcano nu este doar un supercar, ci un supercar hibrid. În momentul lansării, acesta va dispune de un propulsor V12 montat frontal care va fi asistat îndeaproape de doua motoare electrice ce vor dezvolta un total de 900 de cai putere. Un alt lucru interesant legat de acest model constă în faptul ca trenul de propulsie a fost dezvoltat de Claudio Lombardi, fostul director tehnic Ferrari. 
Sprintul de la 0 la 200 km/h se va înregistra în mai puţin de 10 secunde, iar viteza maximă se va cifra la 350 km/h. "Vulcano este o evoluţie a limbajului de design al lui Icona Fuselage", a declarat Samuel Chauffart, directorul de design Icona. 
 
Supercarul Icona Vulcano va debuta în luna aprilie, în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, acelaşi loc in care a fost dezvelit şi precedentul concept, Icona Fuselage. 
 
Sursa: Gizmag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu