sâmbătă, 9 februarie 2013

Când tehnologia revoluţionează lumea: cum vor arăta camerele de hotel în viitor? (VIDEO)

07.02.2013 |
2 Comentarii
Dacă v-aţi săturat de înfăţişarea camerelor de hotel, care trebuie să recunoaştem că arată cam la fel, indiferent pe unde ne ducem, atunci vă veţi bucura să aflaţi că viitor ne rezervă noi tehnologii menite să revoluţioneze industria hotelieră.


Cum ar fi dacă aţi merge într-o cameră de hotel în care să aveţi acces la orice experienţă tehnologică imaginabilă printr-o singură atingere? Pentru un împătimit al tehnologiei, o astfel de cameră s-ar putea să nu fie tocmai odihnitoare, având în vedere varietatea de experienţe pe care va dori să le încerce, dar asta nu ne-ar plăcea să stăm aici măcar pentru o zi. 
În video-ul de mai jos, veţi putea urmări noul proiect dezvoltat de Serrano Brothers, un concept bazat pe inovaţie şi tehnologie care poartă numele de ITH Room Xperience. 
Proiectul este bazat pe tehnologie futuristă precum pereţii transparenţi, care de fapt sunt ecrane multi-touch şi care pot fi controlaţi prin smartphone, podele şi oglinzi interactive şi sistem de plată cu ajutorul amprentei. 
Adunate toate aceste tehnologii într-o singură încăpere, au dat naştere unei camere de hotel futuriste. Acum, întrebarea care rămâne după vizionarea clipului este: „Aţi fi dispuşi să vă cazaţi într-o astfel de cameră?”. 
Sursa: Bit Rebels

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu