joi, 31 ianuarie 2013

Sticla care îţi va salva viaţa

Share
Share
Nu, nu este vorba despre sticla de whisky de 12 ani pe care o păstrezi pentru perioade de criză (tu cum ai numi vizita anuală inevitabilă a soacrei?), ci primul recipient capabil să înlăture toate impurităţile şi organismele vii din apă.

Se numeşte Lifesaver Bottle (câtă imaginaţie!) şi va fi esenţială pentru călătoriile tale aventuroase prin colţuri uitate de lume, unde apa potabilă este o raritate. Este unică pentru că are un filtru care distruge inclusiv organismele vii, fără clor sau alte chimicale folosite în mod obişnuit pentru purificarea apei. Sticla minune mai are o calitate: este incredibil de uşor de folosit! Opreşte-te la prima baltă (sau râu, depinde de norocul tău), umple-o şi, voila, îţi poţi turna imediat în cană apă potabilă.
Trebuie să îţi mai spun că filtrul este capabil să recicleze până la 6.000 de litri de apă (şi o cămilă ai putea creşte, liniştit, cu această cantitate), este folosită pe scară largă de armata britanică, preţul ei porneşte de la 99 de lire fără TVA şi o poţi cumpăra de pe lifesaversystems.com.
Foto: lifesaversystems.com.
Share
Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu