luni, 4 martie 2013

Să pornim în drumeţie virtuală cu Google Maps prin Marele Canion

01.02.2013 |
0 Comentarii
De acum înainte, cei care iubesc peisajele uimitoare au încă un motiv de bucurie. Echipa Google Maps a realizat fotografii panoramice de pe potecile Marelui Canion, permiţându-ne să străbatem virtual drumurile prăfuite de aici.

„Aceste imagini interactive minunate acoperă mai bine de 120 de kilometri de poteci şi drumuri”, a declarat Ryan Falor, manager de produs al Google Maps. 
„Fă o plimbare pe traseele înguste ale Marelui Canion: mergi într-o drumeţie spre faimosul Bright Angel Trail, admiră puternicul fluviu Colorado şi explorează peisajul pitoresc”, a mai adăugat acesta. 

Vizualizare hartă mărită

Imaginile au fost realizate demembrii echipei Google Maps care au străbătut Canionul având în spate rucsacuri cu echipamente grele de 18 kilograme şi care „au îndurat schimbări de temperatură şi câteva crampe musculare pe parcursul drumului”, a completat Falor. 

Vizualizare hartă mărită

Imaginile pot fi observate atunci de orice doreşte să viziteze hărţile online ale Marelui Canion. 

Vizualizare hartă mărită

Nu este pentru prima dată când echipa Google Street View renunţă la peisajul urban pentru a arăta scene reale din anumite locuri de pe hartă. Anul trecut, de exemplu, Google Maps a adăugat imagini din Golful Cambridge, Canada şi din pădurea amazoniană din Brazilia. 
Sursa: AFP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu