vineri, 19 octombrie 2012

Scene emoţionante: un pui de elefant salvat îşi regăseşte mama (VIDEO)

19.10.2012 |
0 Comentarii
Evenimentul s-a petrecut în Parcul Naţional Amboseli din Kenya: un pui de elefant căzut într-o groapă adâncă de peste 1,5 metri a fost scos de acolo de către membrii organizaţiei de cercetare şi conservare Amboseli Trust for Elephants. Un clip video documentează intervenţia oamenilor şi emoţionanta scenă a reîntâlnirii puiului de elefant cu familia sa.

Puiul, în vârstă de numai opt luni, a rămas prizonier în groapa cu apă şi noroi, în vreme ce mama sa - o femelă numită Zombe de către cercetătorii din zonă  - se agita în jurul lui, incapabilă să-l ajute.
Din fericire, cercetătorii din cadrul Amboseli Trust for Elephants au aflat despre incident şi au întreprins o operaţiune de salvare.
După mai multe încercări, au reuşit să lege puiul cu o frânghie şi l-au tras afară cu ajutorul unei maşini de teren.
Scena care a urmat a fost extrem de impresionantă: elefănţelul a luat-o la goană de-a lungul câmpiei, în vreme ce mama sa venea spre el; s-au întâlnit, s-au îmbrăţişat cu trompele, iar apoi s-au întors spre oamenii care îi ajutaseră, ca pentru a le mulţumi.
În materialul video de mai jos puteţi urmări emoţionanta „scenă a reîntâlnirii”.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2219753/Baby-elephant-rescued-Amboseli-Trust-trapped-well.html Sursa: Mail Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu